ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Σβαμπ: Η παγκόσμια κρίση δεν θα είναι στημένη… τον πιστεύουμε;;;

 

Σβαμπ: Η παγκόσμια κρίση δεν θα είναι στημένη… τον πιστεύουμε;;;

Ύπουλα τα σχέδιά τους. Ή ζούμε ως άνθρωποι ή πεθαίνουμε ως σκλάβοι!! Η «νέα παγκόσμια τάξη» τοποθετεί συσκευές παρακολούθησης κάτω από το δέρμα των ανθρώπων.

Ο εκτελεστικός πρόεδρος του παγκοσμίου φόρουμ Κλάους Σβαμπ, ο ιδρυτής της microsoft Μπιλ Γκέιτς και ο Τζορτζ Σόρος, συμμετέχουν στο ύπουλο σχέδιο και ετοιμάζονται να ξεκινήσουν μια «τέταρτη βιομηχανική επανάσταση», η οποία θα οδηγήσει σε κοινωνικό αντίκτυπο καθώς η τεχνολογία αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας του κόσμου.

Στόχος των διεθνιστών είναι η δημιουργία εναλλακτικών ψηφιακών κόσμων στους οποίους θα συνδέουν τους ανθρώπους προκείμενου να τους «μαντρώνουν» και ψηφιακά, ελέγχοντας πλέον τα πάντα μέσα τους και κυρίως φυλακίζοντας πνεύμα και ψυχή.

Στις μέρες μας, το κίνημα της νέας εποχής έχει διεισδύσει σε όλα τα επίπεδα της καθημερινής μας ζωής. Εξαιτίας της τεράστιας επιρροής του οι οικογένειες μας υπονομεύονται με γοργούς ρυθμούς και τα παιδιά μας υποδουλώνονται σε σκοτεινές δυνάμεις.

Ένας διαμελισμός της οικογένειας μεταφράζεται σε μια δραστική υπονόμευση όλων των κοινωνιών της γης. Τα αποδυναμωμένα και αβοήθητα κράτη μπορούν εύκολα να υποταχθούν σε μια νέα παγκόσμια τάξη.

Είναι σημαντικό να τεθεί ένα σοβαρό ερώτημα: τι είναι τέλος πάντων αυτή η μεγάλη επανεκκίνηση. Μήπως η δημοκρατία πεθαίνει στο σκοτάδι; στην πραγματικότητα όμως πεθαίνει στο Νταβός.

Η επανεκκίνηση είναι μια υπαρξιακή απειλή για την ανθρωπότητα, είναι μια προσπάθεια χωρίς αρχές για εξουσία. Οι χειριστές των μαριονετών προειδοποιούν και επιδιώκουν να ληστέψουν την ικανότητα της αυτενέργειας μας και να παρέχουν μειωμένες ελευθερίες, λιγότερη προσωπική δύναμη και λιγότερη ελευθερία λόγου.

Η μεγάλη επανεκκίνηση περιστρέφεται γύρω από την έννοια του ελέγχου, έλεγχος για το που πηγαίνετε, τι λέτε και πως το λέτε. Ο κύριος σκοπός του φόρουμ είναι ο παγκόσμιος έλεγχος και έτσι η ατομική ελευθερία θα γίνει πράγμα του παρελθόντος. Οι δεσπότες του Νταβός αναφέρουν : «για να ζήσει η παγκοσμιοποίηση, η ανθρώπινη ικανότητα αυτενέργειας πρέπει να πεθάνει».

Βιώνουμε άραγε μια περίοδο βαθιάς αλλαγής όπου οι ζωές μας αλλάζουν ριζικά; μοιάζουμε μήπως με τους άτυχους βατράχους που βράζουν αργά σε μια κατσαρόλα; όταν όμως καταλάβουν τον κίνδυνο θα είναι πολύ αργά γιατί θα έχουν εξαντλήσει όλη τους την ενέργεια για να προσαρμοστούν στην αυξανόμενη θερμοκρασία.

Αυτά συμβαίνουν σε παγκόσμια κλίμακα με το σχέδιο της πανδημίας – covid-19 και σε όσα θα ακολουθήσουν με τα σχέδια της παγκόσμιας ολιγαρχίας, η οποία προσπαθεί να προσαρμόσει την ανθρωπότητα σε μια δικτατορία που επιβάλλεται με δόσεις, ώστε το πειραματόζωο «άνθρωπος» να μην αντιδράσει δυναμικά σε μια ακαριαία και μαζική επιχείρηση υποδούλωσης και εξόντωσης του.

Εμείς οι άνθρωποι πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι δεν είμαστε πια νοήμονα όντα, είμαστε πλέον ζώα που μπορούν να χακαριστούν. Η όλη ιδέα ότι οι άνθρωποι έχουν ψυχή και πνεύμα και ότι έχουν ελεύθερη βούληση και ότι όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει μέσα τους, αυτό… τελείωσε!!

Σήμερα η παγκόσμια ελίτ διαθέτει την τεχνολογία για να χακάρουν τα ανθρώπινα όντα σε μαζική κλίμακα. Τα πάντα είναι ψηφιοποιημένα, τα πάντα παρακολουθούνται, που σημαίνει ότι τα νεοταξικά αφεντικά δεν καταργούν μόνο την ελευθερία μας και λεηλατούν την πατρίδα μας, αλλά σε τελική ανάλυση κανιβαλίζουν την ίδια μας την ψυχή και όλα αυτά στο όνομα της τεχνολογίας και της επιστήμης.

Το «τελικό παιχνίδι» είναι απλώς ένα τεχνοκρατικό πλέγμα όπου η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να ελέγχει όλες τις πτυχές της ζωής μας και τους πόρους του πλανήτη.

Η πρώτη βιομηχανική επανάσταση έκανε μια στροφή προς την χρήση ορυκτών καυσίμων και την μηχανική ισχύ που δημιουργήθηκε.

Η δεύτερη βιομηχανική επανάσταση έλαβε χώρα μεταξύ του τέλους του 19ου αιώνα και των πρώτων δεκαετιών του 20ου αιώνα και έφερε σημαντικές ανακαλύψεις στη διανομή ηλεκτρικής ενεργείας, το ραδιόφωνο, την ασύρματη και ενσύρματη επικοινωνία.

Η τρίτη βιομηχανική επανάσταση που ξεκίνησε την δεκαετία του 1950, έφερε την εμφάνιση των ηλεκτρονικών υπολογιστών και της πληροφορικής. Αυτό οδήγησε στην αναδιάρθρωση κλάδων όπως ο τραπεζικός, ο ενεργειακός και ο τηλεπικοινωνιακός.

Η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση υπόσχεται τώρα πρόοδο στην επιστημονική γνώση και την μακροπρόθεσμη ανθρώπινη υγεία!! Σημαίνει όμως και ένα μέλλον στο οποίο τα ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη θα υπερκαλύπτουν πολλούς ανθρώπινους ρόλους.

Επιδιώκει όμως να κυριαρχήσει σε όλες τις ανθρώπινες υπάρξεις  σε παγκόσμια κλίμακα, οι άνθρωποι μετατρέπονται σε άψυχους, άνευρους καταναλωτές – οπαδούς σε ένα ψηφιακό τέλμα ψυχαγωγίας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι οι κυβερνήσεις με την απόκτηση νέων τεχνολογικών εξουσιών, θα αποκτήσουν τον έλεγχο επί των πληθυσμών με βάση τα «συστήματα συνεχούς επιτήρησης» και την ικανότητα των ψηφιακών υποδομών. Η παγκόσμια φτώχεια είναι αναπόφευκτη, θα συγχωνευτεί ο ιδιωτικός και δημόσιος τομέας, θα ενσωματωθούν οι περιφερειακές κυβερνήσεις σε μια παγκόσμια διακυβέρνηση, η οποία θα εφαρμοστεί μέσω τεχνητής νοημοσύνης.

Η μεγάλη επανεκκίνηση και η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση ήδη έχουν ξεκινήσει και θα έχουν βαθιές επιπτώσεις. Έχουμε φτάσει στο σημείο, όπου ο άνθρωπος μοιάζει να μη τον ενοχλεί η παγκοσμιοποίηση, να θέλει την μεγάλη επανεκκίνηση, να ζητάει εμβόλια και τσιπαρίσματα, φυλάκιση και θάνατο.

Η ελίτ όμως τα ονομάζει με παραπλανητικά ονόματα όπως «υγειονομική ασφάλεια», «ασφαλής ταυτοποίηση», «ενεργειακή μετάβαση και προστασία του περιβάλλοντος», αλλά ο άνθρωπος αδυνατεί να τα αποκωδικοποιήσει.

Αυτοί υποστηρίζουν ότι απαιτείται οριζόντια αναδιάρθρωση του παγκόσμιου συστήματος, οι δραστικές αλλαγές στο σύστημα αξιών και στους στόχους του ανθρώπου είναι απαραίτητες, προκείμενου να λυθούν ενεργειακές, τροφικές και άλλες κρίσεις.

Εμείς ως Έλληνες πολίτες, είμαστε ελεύθεροι; μήπως νομίζουμε ότι είμαστε; τι λοιπόν υποστηρίζουμε;

Γνωρίζουμε ότι η ζωή χωρίς ελευθερία είναι σαν το σώμα χωρίς ψυχή;

Η ελευθερία είναι ένα πολύτιμο δικαίωμα που καθορίζει, διαμορφώνει τις προσωπικότητες των ανθρώπων και ορίζει την λειτουργία του πολιτεύματος.

Η επόμενη μέρα στην Ελλήνων Πολιτεία, είναι όλων των Ελλήνων πολιτών, όλων των ανθρώπων απανταχού της γαίας. Η Ελλήνων πολιτεία δεν είναι απλά ένα όραμα αλλά ένα σχέδιο που χαράχθηκε και εκτελείται με απόλυτη ακρίβεια. Το μόνο που χρειάζεται είναι η ένωση όλων των πολιτών ως κύτταρα του έθνους των Ελλήνων, να συνταχθούν και να ενωθούν στην δική τους νομική εκπροσώπηση.

Είναι η ώρα ο Έλλην άνθρωπος να ζήσει και να βιώσει την Ελλήνων Πολιτεία με αξίες και νομούς συμβατούς με την φυσιολογία της δημιουργίας του.

Η τράπουλα ξαναμοιράζεται και στο τέλος της διαδικασίας θα υπάρξουν νικητές και ηττημένοι. Ο νικητής τα παίρνει όλα!!

Έλα να ζήσεις όπως σου αξίζει, διότι η νίκη είναι δική μας, είναι των Ελλήνων!!

‘’ΔΑΕΙΡΑ‘’

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια