ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Γιατί δεν ακούγεται ποτέ σωστά ο Εθνικός μας Υμνος;;

 

Γιατί δεν ακούγεται ποτέ σωστά ο Εθνικός μας Υμνος;;

Ποιά η σπουδαιότητα της Αρμονίας;;;
Τί είναι Αισθητική;;;
Γνωρίζουν άραγε τα ελληνόπουλα;;;
Τί είναι ο αρμός του νού;;;

Γιατί δεν ακούστηκε σχεδόν ποτέ με πραγματική ηχητική αρμονία ο Εθνικός μας Υμνος αλλά παίζεται πάντα με προχειρότητα ή επιτρέπεται να ακούγεται απο στόματα παράφωνα?? Δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μην εχει κακοποιηθεί και βεβηλωθεί τόσο πολύ στα αφτιά μας.

Κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύεται να ακούγεται τόσο παράφωνα. Αυτό που συμβαίνει είναι μια σκόπιμη ανοχή στην έλλειψη αρμονίας (αρμός του νού) που σκοπό είχε και έχει να μας χαράξει στο μυαλό το μήνυμα της προχειρότητας, της μιζέριας, της κατωτερότητας και συνεπώς της μη ύπαρξης ικανοτήτων ως προς το να μεγαλουργούμε.

Η έλλειψη αίσθησης αρμονικών θετικών συχνοτήτων χαράσσει μέσα στον εγκέφαλο την πτώση, παύση του ενθουσιασμού, την κατάργηση της ψυχικής εθνικής ανάτασης και σε κάνει να φέρεις την πεποίθηση πως σαν Ελλην είσαι μικρός, λειψός. Ετσι γενικά μας πέρασαν την ιδέα της ταπεινοφροσύνης που συνέβαλε υποσυνείδητα στην χάραξη της εντύπωσης οτι αποτελούμε πλέον ψωροκώσταινα που καμία σχέση δεν έχει με το φωτεινό τεράστιο παρελθόν μας. 

Απεναντίας, όταν ακούς τον Εθνικό σου Υμνο με μια θεσπέσια αρμονία παιγμένη όπως πρέπει απο μια συμφωνική ορχήστρα για παράδειγμα, ή απο μια σωστή χωρωδία (που είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο) ανατριχιάζεις ολόκληρος απο μνήμες και ενθουσιασμό. Νιώθεις ανάταση! Θυμάσαι οτι είσαι Ελλην.

Αυτό φοβάται το εβραιοκρατούμενο καθεστώς, μην αφυπνισθεί ο Ελληνας! Τα τελευταία χρόνια μάλιστα δεν παίζεται ποτέ ολόκληρος ο Εθνικός Υμνος αλλά και οι εκτελέσεις που ακούγονται απο τα μεγάφωνα σε αθλητικές πχ διοργανώσεις απανταχού της γης είναι πραγματικά….εκτελέσεις σαν σε εκτελεστικό απόσπασμα. Αλλά αυτό που συμβαίνει γενικά μέσα στη χώρα μου απ άκρη σε άκρη απο αυτοσχέδιες υποτιθέμενες χωρωδίες, παιδικές ή στρατιωτικές, είναι πραγματικά αξιοπερίεργο και εξωφρενικό για ανθρώπους που διαθέτουν μουσικό αφτί. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο καθότι δεν υπάρχει τύχη. Συμφωνώ πως κάθε άνθρωπος, ενήλικας ή μη, έχει το δικαιώμα να τραγουδάει τον Εθνικό του Υμνο άσχετα αν μπορεί ή όχι, αλλά σε επίσημες συγκεντρώσεις είναι αδιανόητο να ακούγεται παράφωνα. Αποτελεί βάναυση βεβήλωση.

Μου κάνει εντύπωση που απο την πρωτεύουσα μέχρι την τελευταία πόλη της πατρίδας μου ακούμε στις παρελάσεις εντελώς παράφωνα πάντα, μα πάντα στην κυριολεξία, τον Εθνικό μας Υμνο, απο μια ανύπαρκτη Παιδεία, που απαίδευτη όντας η ίδια, δεν έχει καμία αξία να περάσει και που βαριέται ακόμα και να διδάξει σοβαρά την μουσική αρμονία με ζήλο, καθότι το Υπουργείο Παιδείας κουμαντάρεται εξ ολοκλήρου απο εβραίους και δογματισμένους.

Ο εχθρός είναι λοιπόν μέσα, εδω και αιώνες, και δεν τον καταλάβαμε ποτέ. Γιατι δεν είχαμε αρμό στον νού (αρμονία). Και όταν δεν αισθάνεσαι τις αποχρώσεις των αρμονικών συχνοτήτων στο σώμα σου, ο νούς σου διαλύεται.

Την μικρότητα μας την πέρασαν ως ταπεινότητα και πεισθήκαμε πως δεν διαθέτουμε σαν λαός αφθονία ικανοτήτων σε τίποτα, ούτε συνεπώς στην μουσική εκπαίδευση. Αμουσος άνθρωπος ίσον σχεδόν άνοος, ξύλο απελέκητο. Λίθος σε λήθη. Στην προγονική μας όμως Ελλάδα υπήρχε σε όλες τις εκφάνσεις του βίου η αισθητική και η αρμονία, στην τέχνη στην μουσική, στην ενδυμασία, στην αρχιτεκτονική των πόλεων, στα πάντα, ακόμα και το πιο μικρό αντικείμενο ήταν φτιαγμένο με αρμονία στην όψη αλλά και στην αισθητική (συχνότητες). Αισθητική είναι οι συχνότητες που αισθάνεσαι  πάνω στο σώμα σου είτε οπτικές είτε ακουστικές και που ανάλογα με την ποιότητα τους σε ανελίσσουν ή σε κατελίσσουν πνευματικά.

Ενα έχω να σας πω, η Αρμονία και η Αισθητική είναι τεράστιες Αξίες, συστατικά του Ελλάνιου Ανθρώπινου σώματος και άμα σου λείπουν, σου λείπει ένα κομμάτι απο τον γενετικό σου κώδικα. Αυτό σου έχουν αποκοιμίσει και πρέπει να αφυπνισθεί. Το μέσον που μπορεί να στο αφυπνίσει είναι το άκουσμα ενός σωστά παιγμένου Εθνικού Υμνου. Να γιατί αφήνουν σχεδόν πάντα να ακούγεται παράφωνα.  

Στην Ελλήνων Πολιτεία με Ελλήνων Συνέλευσις δεν θα υπάρχει αυτή η βάναυση κακοποίηση της ελλάνιας συνειδητότητας απο τους μισέλληνες και μισάνθρωπους που μας κυβερνάνε τώρα.Ο άνθρωπος θα ξανανοιώσει τον ενθουσιασμό με την ταυτόχρονη αληθινή πνευματική-νοητική του ανέλιξη που θα του προσφέρει τις αληθινές του ενθυμήσεις. Την συν-αρμο-λόγηση του νού μέσω της αρμο-Νοίας! Ο Ηφαιστος συνθέτει τους αρμούς.

Ακούστε παρακάτω τον Εθνικό μας Υμνο:

 ‘Ηφαιστος – Αρμονία
«Ο ‘Ηφαιστος συνθέτει τους αρμούς…»


Μελέτησε το Ελλάνιο Κείμενο για την Αξία της Αρμονίας
και όλες τις υπόλοιπες παρακάτω:

12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ
12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΡΚΟΙ


Κασσάνδρα Λαμπροπούλου
Υποψήφια Βουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις Νομού Αργολίδας

Πηγή: https://kassandralambropoulou.blogspot.com/2022/10/blog-post_28.html?fbclid=IwAR2z9iQgvp6QcYO-HY6YUZoXU2iQ46PdWUsj00iTxLUeAjQZlSMP56aZIpA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια