ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Καταργούν την ιδέα του Έλληνα (από ιδιοκτήτες, κάτοικοι)

 

Καταργούν την ιδέα του Έλληνα (από ιδιοκτήτες, κάτοικοι)

Καταργούν με απόφαση της βουλής τον όρο «Έλληνας» και αντικαθίσταται με το «ελλαδίτης» ως το 2024. Θα εξαφανιστεί το Έλληνας – Ελληνίδα από τα κρατικά έγγραφα και σχολικά βιβλία.

Απόσυρση του όρου «Έλληνας» υπέρ του πιο ουδέτερου όρου «ελλαδίτης». Άρα και οι 300 αποφάσισαν να καταργήσουν τον ελληνικό λαό, αποφάσισαν να καταργήσουν αυτήν την τεράστια ιδέα του Έλλην. Όλοι ακολουθούν πορεία εξαφάνισης του έθνους μας με αποφάσεις βουλευτών – εθνοκτόνων.

Η «Ελληνίδα» ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλα ανέφερε: «η Ελλάδα αν καεί να καεί για να υπάρξει μια συνοχή και μια πραγματικά ενωμένη Ευρώπη». Αυτοί είναι οι άνθρωποι που στέλνουμε να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της Ελλάδος στην Ευρώπη. Αυτοί είναι που αντιπροσωπεύουν στο ευρωκοινοβούλιο τον ελληνισμό.

Αν αναζητούσαμε αποτυπώσεις των αντιλήψεων όλων αυτών για την Ελλάδα θα στεκόμασταν στα εξής: στην αλαζονική απόφανση του Κώστα Σημίτη, πρώην πρωθυπουργού,  «η χώρα όπου χέρι με χέρι βαδίζουν η πρόοδος με την καθυστέρηση, η τάξη με το χάος, ο ηρωισμός με την αδιαφορία «αυτή είναι η Ελλάδα». Η φράση του που δημιούργησε ποικίλες αντιδράσεις και έγινε αφορμή για σχόλια και προβληματισμούς. Στον κατεδαφιστικό στίχο του Διονύση Σαββόπουλου, «δεν υπάρχει ελπίς, στην Ελλάδα ζεις». Στις σαρωτικά υποτιμητικές φράσεις του συγγραφέα Δημήτρη Δημητριάδη, «ανήκω σε έναν λαό τον οποίο βδελύσσομαι». Το βδέλυγμα είναι αυτός ο λαός, ο ελληνικός λαός. Έτσι άρχιζε ο συγγραφέας ένα κείμενο του με τίτλο «το βδέλυγμα». Ένα παραληρηματικό κείμενο με αφοριστικό ύφος, κούφια εσχατολογία χωρίς ίχνος κριτικής σκέψης και επιχειρήματος.

Έλληνες, το όνομα των φωτισμένων. Ας μας εξηγήσουν γιατί θέλουν να περάσουν τον ελλαδίτη αντί του Έλληνα; ας μας πουν γιατί προσπαθούν να καταργήσουν αυτήν την τεράστια ιδέα του ελλην; ας θυμηθούμε τι γινόταν επί Βυζαντίου που απαγορευόταν να ειπωθεί η λέξη Έλληνας. Μήπως κάτι τέτοιο θέλουν και τώρα να κάνουν όλοι αυτοί που έχουν καταλάβει την ελληνική βουλή; μήπως τρέμουν αυτήν την ιδέα γιατί οι ίδιοι δεν έχουν ακουμπήσει όντας μη Έλληνες;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί λεγόμαστε «Έλληνες» και από που προέρχεται το όνομά μας;

Έρευνες έχουν δείξει ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό οι σημερινοί Έλληνες, έχουν το ίδιο DNA με τους κατοίκους της Ελλάδος της προϊστορικής εποχής και των αρχαίων Ελλήνων. Συμφωνά με την ελληνική ιστορία, ο ελλην ο οποίος ήταν γιος του Δευκαλίωνα και της Πύρρας, απέκτησε τρεις γιους, τον Αίολο, τον Δώρο και τον Ξάνθο. Ο Αίολος και ο Δώρος μαζί με τους γιους του Ξάνθου, τον Αχαιό και τον Ίωνα αποτέλεσαν τους γενάρχες των τεσσάρων ελληνικών φύλων, που ήταν οι Αχαιοί, οι Δωριείς, οι Αιολείς και οι Ίωνες.

Το όνομα Έλληνες στα ομηρικά χρόνια δεν αντιστοιχούσε παρά μόνο σε ένα ελληνικό φύλο που κατοικούσε στην περιοχή γύρω από τον Σπερχειό ποταμό στην σημερινή Φθιώτιδα, το οποίο είχε ως ηγέτη τον μυθικό Αχιλλέα. Η ετυμολογία της λέξεως Έλλην προκαλεί μέχρι σήμερα ποικίλες συζητήσεις.

Έλληνες ήταν γνωστοί με πολλά διαφορετικά ονόματα στην ιστορία. Οι πολεμιστές που έπεσαν στις Θερμοπύλες έπεσαν ως Έλληνες, ενώ αιώνες αργότερα οι χριστιανοί αποκαλούσαν οποιοδήποτε ειδωλολάτρη Έλληνα. Την βυζαντινή εποχή αποκαλούσαν οι ίδιοι τους εαυτούς τους ως Ρωμαίους, και πάντα οι γείτονες τους στη δύση θα τους έλεγαν γραικούς, ενώ στην ανατολή αλ ρουμ (Ρωμαίοι) αλλά και Γιουνάν (Ίωνες). Η αρχή κάθε ιστορική εποχή συνοδευόταν από νέο όνομα, είτε απολύτως καινούριο, είτε παλαιό και ξεχασμένο, όνομα από την παράδοση. Κάθε ένα από αυτά ήταν σημαντικό στην εποχή του και όλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με αλλαγές, και πιθανότατα γι’ αυτό οι Έλληνες είναι πολυώνυμος λαός.

Απ’ όπου όμως και αν προέρχεται το ένδοξο όνομα μας οι Έλληνες έχουμε αποδείξεις πως έχουμε σθένος, πείσμα και πως τίποτα δεν μπορεί να μας λυγίσει. Έχουμε αποδείξει στο πέρασμα των αιώνων πως ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε έθνος δυνατό!

Ελλαδίτης σημαίνει όποιος μένει η κατάγεται από τον χώρο της ελληνικής επικράτειας. Όλοι λοιπόν όσοι έχουν έρθει από άλλες χώρες και όσους μας έφεραν εδώ, θα ονομαστούν ελλαδίτες. Έτσι θέλουν να μας ονομάσουν και εμάς τους πραγματικούς Έλληνες, με σκοπό να σβήσουν αυτήν την τεράστια ιδέα, διότι η Ελλάδα και ο Ελληνισμός ήταν ο μεγάλος πονοκέφαλος του εκάστοτε υπερσυστήματος.

Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν απελαύνει τους παράνομους μετανάστες αλλά τους δίνει το δικαίωμα να έρχονται στην ελληνική επικράτεια με απλή βεβαίωση αίτησης για απόκτηση άδειας. Το να μετατρέπεται η Ελλάδα σε «αποθήκη ψυχών» και μάλιστα σε τόσες κρίσιμες στιγμές, αποτελεί πράξη ανευθυνότητας από την κυβέρνηση.

Ας αναρωτηθούμε γιατί τόσα σκάνδαλα γιατί τόσα εγκλήματα χωρίς τιμωρία, τα οποία διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. Ίσως είναι κατάλληλος ο καιρός να ασχοληθεί με αυτά ο πολίτης και η κυβέρνηση να νομοθετεί κρυφά συμφωνά με τις εντολές των αφεντικών τους. Ήρθε η ώρα να ψηφίσουν και το μεγαλύτερο έγκλημα κατά ολόκληρου του λαου, της φυλής μας, του έθνους μας, της Ελλάδος μας, της πατρίδος μας, την κατάργηση του εθνικού μας ορού με τον οποίο γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε και είμαστε περήφανοι για το γένος μας, το όνομα μας, Έλληνας και Ελληνίδα. Αργότερα ίσως σχεδιάζουν να αλλάξουν και το όνομα της χώρας μας για να σβήσουν την ιστορία της.

Τελικά Έλληνα πολίτη θα το αφήσεις να συμβεί αυτό, να δεχτούμε να γίνουμε ίσοι και ίδιοι με όλους αυτούς που μας έφεραν στην χώρα μας; η ελληνική ψυχή δεν έσβησε ποτέ και ούτε πρόκειται να σβήσει τώρα, γιατί η ελληνική ψυχή είναι πολεμιστής και έχει πολεμήσει σε όλες τις ενσαρκώσεις. Ο Έλληνας είναι από την φύση του μεγάθυμος, εύψυχος, ευδαίμων. Με την ένωση μας θα κατορθώσουμε να τα αλλάξουμε όλα, να προχωρήσουμε στην επαναφορά όλων των κληρονομικών δικαιωμάτων, δίκαιων και περιουσίας του έθνους μας σε όλες τις μορφές του πνευματικές, επιστημονικές, κυβερνητικές, υλικές.

Ως Έλληνες πολίτες έχουμε χρέος να αναλάβουμε τις ζωές μας και το μέλλον στα χέρια μας, χρέος που έχουμε όχι μόνον προς τον εαυτόν μας αλλά προς ολόκληρο το γένος μας και κυρίως προς τους απογόνους μας, τις νεότερες και μελλοντικές γενεές.

Ελλάδα και ελληνισμός θα ξαναγίνουν ένα, γιατί η ιστορία γράφεται πάντα μέσα από την ένωση των ελλάνιων ψυχών. Η ένωση είναι κοντά μας, είναι δρομολογημένη, είναι η επόμενη μέρα του Ελλάνιου γένους.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια